Lindsay, 23 jaar
Al jaren struggle ik met mijn zelfbeeld. Ik vond mezelf dik en voelde me onzeker in iedere outfit. Dit wilde ik nu veranderen. Ik kwam via een familielid terecht bij Isabelle.

We zijn begonnen met een eetdagboek, hebben gekeken naar mijn huidige gewicht en hebben een plan opgesteld om richting mijn streefgewicht te werken. Een gezonde BMI was de grootste prioriteit. Ik ontving een persoonlijk voedings- en leefstijladvies.

Wij hielden regelmatig contact via whatsapp en hadden regelmatig een uitgebreide evaluatie. Ook ontving ik regelmatig lekkere maar gezonde recepten voor de afwisseling.

Ik viel bijna een kilo per week af en was zo verbaasd! Ik had nooit gedacht dat mij dit zou lukken. Mijn zelfbeeld werd steeds beter en ik zat lekkerder in mijn vel. Ook kreeg ik tips en adviezen hoe ik om moest gaan met moeilijke momenten en het gebrek aan steun van mijn omgeving of thuis. Ik blijf doorgaan met dit proces richting mijn streefgewicht, maar nu al ben ik positief en gemotiveerd dat het mij gaat lukken!

 

Stephanie, 32 jaar
Toen ik bij Isabelle kwam gaf ik aan dat ik door de jaren heen en door zwangerschap steeds meer gewichtstoename zag. Door alle drukte en verantwoordelijkheid als moeder zijnde, had ik weinig tijd of motivatie aan mezelf te werken. Ik zat niet lekker in mijn vel. Toen Isabelle uitlegde hoe zij mij kon helpen was ik erg gemotiveerd.

Ze gaf tips en adviezen hoe ik toch om kon gaan met ongezonde hapjes in huis (zeker met de kinderen thuis), hoe ik toch wekelijks kon genieten van een patatje, en hoe ik voor het hele gezin gezond kon koken.

Ze gaf advies hoe ik mijn hongergevoel kon aanpakken en het effect die hormonen konden hebben op dit gevoel. Af en toe was het best lastig volhouden met stressvolle dagen bijvoorbeeld, maar dan kon ik met Isabelle appen en motiveerde ze mij om vol te houden of gaf ze voorbeelden van een alternatieve optie.
Ook mailde zij regelmatig lekkere gezonde recept ideetjes. Ik ben tot nu toe 6 kg afgevallen en voel me al zoveel lekkerder!

 

Ingrid, 57 jaar
Door de jaren heen is mijn gewicht steeds meer toegenomen. Vroeger was ik altijd slank, maar doordat ik in de overgang kwam en ik stopte met roken ben ik meer gaan eten en kwam ik langzaam maar zeker steeds meer aan. Mijn armen en benen waren tamelijk slank, maar rond mijn middel zat veel vet.

Toen Isabelle mijn buikomvang had opgemeten bleek dat ik zelfs tegen obesitas aan zat. Ik voelde me al slecht door mijn COPD en had een slechte conditie. Door een persoonlijk voedingsadvies wat past bij mijn drukke leven (ik werk in de zorg) ben ik zonder al teveel moeite 10 kilo afgevallen!

Ik kon eindelijk weer leuke kleding kopen zonder dat ik mij onzeker voelde. Maar het belangrijkste is dat ik veel minder snel kortademig ben en dat ik mij beter en energieker voel. Ik kan het iedereen aanraden.

Klaar voor je nieuwe levensstijl?Let's get started!